Industri/Produktion

Kom ombord som automatiktekniker hos Sanovo Technology A/S

Sanovo Technology A/S

Odense SØ
08.03.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Som ansat hos Sanovo Technology Group A/S kan du glæde dig til at blive en del af en veletableret og førende virksomhed, der specialiserer sig i design, opførelse og montage af procesanlæg inden for æg-industrien.

Du bliver en vigtig del af produktionen, der opbygger procesanlæg. Dit ansvarsområde vil omfatte styringen af el-tekniske installationer gennem hele opbygningsfasen, samt gennemførelse af løbende og afsluttende tests for at sikre optimal præstation af de færdige anlæg.

Du kommer til at indgå i et team med andre el-tekniske profiler, smede og montører, der alle har et højt fagligt niveau og et mindset med fokus på problemløsning og høj kvalitet. Du får daglig sparring og mulighed for udvikling af dine kompetencer.


Kvalifikationer og kompetencer 

Det er essentielt, at du har en god el-teknisk forståelse og er uddannet automatiktekniker. Har du erfaring med opbygning af procesanlæg, vil det være en fordel. 

Der vil være en grundig oplæring og løbende udvikling af dine kompetencer, så du trives og vokser i opgaven.


Praktiske oplysninger 

Din arbejdsdag foregår hos Sanovo Technology A/S i Odense SØ.

Arbejdstiden er som udgangspunkt 07.00 – 15.00 mandag – torsdag og 07.00 – 12.00 fredag, men med flekstid. Løn er efter kvalifikationer.  

For mere information om virksomheden, jobbet og løn er du velkommen til at kontakte vores konsulenter.


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark. Vi har 45 års erfaring inden for bemandingsløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt, personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern
SANOVO TECHNOLOGY GROUP, headquartered in Odense, Denmark, is a leading company within egg handling and processing equipment, equipment for egg inoculation and harvesting for vaccines, enzymes for enhanced functional egg products, spray drying of other applications, in-ovo vaccination and automation and robotics.