Industri/Produktion

Kvalitetsbevidst eksportassistent søges til international virksomhed!

Anonym

Aarhus
Efter kvalifikationer
24.06.2024
Vikariat

Del:

Udskriv:

Oversigt

Brænder du for at arbejde med både nationale såvel som internationale kunder? Brænder du for at samarbejde med kolleger på tværs af afdelinger i et uformelt arbejdsmiljø? Og er du god til effektiv ordrebehandling, fakturering og forsendelse? Så er du måske den nye kollega, som Temp-Team A/S søger for en af vores kunder i Midtjylland. 

Din dagligdag vil være på virksomhedens kontor, som er beliggende tæt på Aarhus. Her bliver du en vigtig medspiller i et stærkt team, hvor der lægges stor vægt på faglig sparring og samarbejde. Det er derfor vigtigt, at du er en ægte holdspiller.

Du bliver en del af en virksomhed med gode og stabile arbejdsforhold, et uhøjtideligt og dynamisk arbejdsmiljø og mulighed for faglig udvikling gennem kurser og sparring med hinanden. 
 

Blandt dine væsentligste arbejdsopgaver er: 

  • Udarbejdelse af tilbud og ordrebekræftelser i dialog med kunderne
  • Sørge for fakturering og forsendelse af kundeordrer i samarbejde med speditører
  • Varetage ad-hoc salgssupportopgaver for sælgere og andre kolleger

Som ny medarbejder bliver du en del af et grundigt oplæringsforløb, hvor du til en start vil få sidemandsoplæring fra erfarne medarbejdere i den daglige arbejdsgang.

Dine kvalifikationer og kompetencer

Det er ikke afgørende, hvilken uddannelsesmæssig baggrund du har. Det vigtigste er, at du:  

  • Har god IT-forståelse og har erfaring med Microsoft Office programmer og forskellige ERP-systemer - hos kunden anvendes Business Central som ERP-system
  • Behersker engelsk både mundtligt og skriftligt, da det er kundens hovedsprog
  • Trives med at fordybe dig i opgaverne og arbejde sammen med andre. Du får en stor kontaktflade, da jobbet kræver samarbejde med mange interessenter
  • Er service­orienteret, fleksibel og kvalitetsbevidst samt arbejder systematisk og effektivt
  • Har 'ja-hatten' på og er løsningsorienteret


Praktiske oplysninger

  • Der er tale om et Try&Hire forløb, hvor du de første 16 uger ansættes som vikar gennem Temp-Team A/S med henblik på direkte fastansættelse hos kunden efterfølgende
  • Opstarten er d. 19 august, men vi venter også gerne på den rette kandidat
  • Udgangspunktet for stillingen er 37 timer fordelt på ugens fem hverdage med mulighed for fleksible arbejdstider og hjemmearbejde
  • Lønpakke der modsvarer dine kvalifikationer og erfaring. Heri indgår 10% pension og 9% i fritvalgsordning

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern. 
Virksomheden beskæftiger over 70 medarbejdere og laver værdiskabende løsninger til deres kunder gennem innovation, gode leverandørrelationer og udvikling af et stærkt servicekoncept.