Salg/Markedsføring

Detailhandel

Miks dit salgstalent med Romsmagninger

Temp-Team A/S

Ringe
04.06.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Vis vejen for Danske vin og spiritusbutikker og vær med til at sikre et markant stigende salg af kvalitetsrom.

Du vil som Sales Manager få ansvaret for både eksisterende og nye kunder og i samarbejde med dem udvikle og implementere effektive kundeplaner. Du vil stå for produktpræsentationer og organisere smagninger. Din rolle bliver central i at styrke kundetilfredshed og sikre langsigtede relationer hos specialforretninger i den nordlige halvdel af Jylland.

Derudover vil du drive aktiviteter med storytelling og produktpræsentationer på sociale medier og webshops for at øge synlighed og salg.

Succeskriteriet er at få etableret et godt samarbejde med specialbutikker beliggende fra Skanderborg til Skagen, og sikre omsætning via kundebesøg, samt afvikling af kampagner og events. Målet er at øge salget af 1423´s produkter markant.

Du bliver en nøglemedarbejder i en strategisk ambitiøs vækstplan for 1423. Du får ansvar for planlægning og CRM opgaver på kontoret i Ringe, hvor du møder ind mandag. De andre dage besøger du butikker og afholder promovering, præsentationer og produkttræner salgsassistenterne.

Du kan forvente at blive en del af en mindre organisation, hvor alle dedikeret sikrer fremdrift. Det kendetegner kulturen, at der er kort fra idé til handling. Virksomheden er på en vækstrejse og her er der passion for produkter og processer.

Kvalifikationer og kompetencer

Vi forestiller os, at du har erfaring med salg af spiritus, og det er en stor fordel, hvis du tidligere har arbejdet med specialforretninger. Da du vil komme til at arbejde med online salg, er det ligeledes en fordel, hvis du har viden og erfaring inden for dette område.

Det vigtigste er, at du har et stærkt konkurrencegen og målrettet arbejder mod at udvikle salget. Du trives med at udfordre dine kunder, og du har et stort drive. Din proaktive og vedholdende indstilling gør dig til en værdifuld person hos både interne og eksterne samarbejdspartnere.


Praktiske oplysninger

Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor løn vil være efter kvalifikationer og kompetencer.

Virksomheden er centralt beliggende midt på Fyn. 

Opstart er 1. oktober eller tidligere. Vi venter gerne på den rette kandidat. Vi inviterer kandidater løbende til samtale og stillingen besættes hurtigst muligt.
 

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og eventuelt en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team. Du er velkommen til at kontakte os og høre nærmere omkring stillingen. Bemærk at Anne Hansen først træffes fra 29. juli. Samtaler vil være i uge 31 og 32.


Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har 40 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
1423 ApS startede i 2008 som en hobbyvirksomhed med salg af spiritus i Danmark. Virksomheden er privatejet og ejerledet, vækster år efter år og er i den forbindelse kåret som Gazellevirksomhed i 2019 og 2020. Virksomheden er beliggende i Ringe og har 8 salgsselskaber. Danmark er stadig et vigtigt marked og ydermere eksporterer de til over 30 lande i hele verden. 1423 består i Danmark af en stab på 15 medarbejdere, som varetager alt i værdikæden fra produktudvikling, produktion til salg og levering. 1423 er kendetegnet ved kvalitetsprodukter og høj service i alt, hvad de foretager sig. Virksomheden er en af de mest innovative virksomheder i branchen, med fokus på tæt samarbejde mellem leverandører og kunder.