Salg/Markedsføring

Detailhandel

Sales Manager til Retail - mester i spiritussalg søges

1423 ApS

Ringe
04.06.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Vis vejen for vin og spiritusbutikker og vær med til at sikre et markant stigende salg af spiritus.

Du vil i den nyoprettede stilling som Sales Manager få ansvaret for udvikling af salget af spiritus på tre segmenter grænsehandel, detailbutikker samt grossister.

Succeskriteriet er at sikre øget salg af 1423´s produkter via aktivisering, kampagner og events.

Som nøglemedarbejder i en strategisk og ambitiøs vækstplan for 1423, vil der blive stillet krav til dine forhandlingsevner og resultater i form af attraktive årsaftaler. Du får ansvaret for planlægning og budgetter og får ledelsesansvar for 1-2 promotors.

Du møder ind på kontoret i Ringe om mandagen, og de andre dage vil du være hos nuværende og potentielle kunder. Du har hele Danmark og grænsebutikkerne som salgsområde.

Du kan forvente at blive en del af en mindre organisation, hvor alle dedikeret sikrer fremdrift. Det kendetegner kulturen, at der er kort fra idé til handling. Virksomheden er på en vækstrejse og her er der passion for produkter og processer.

Kvalifikationer og kompetencer

Det er et krav, at du har erfaring med salg af spiritus eller vin. Vi forestiller os, at du allerede har opbygget et relevant netværk og har oparbejdet stærke kommercielle kompetencer som matcher de professionelle indkøbere du vil forhandler med. Du har bevist, at du kan hæve salget markant.

Det er vigtigt, at du har et stærkt konkurrencegen og arbejder professionelt og målrettet. Du trives med at udfordre dine samarbejdspartnere og kunder, og du har et stort drive. Din positive og optimistiske indstilling sikrer at du når dine mål.


Praktiske oplysninger

Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor løn vil være efter kvalifikationer og kompetencer.

Virksomheden er centralt beliggende midt på Fyn. 

Opstart er 1. oktober eller efter aftale. Vi venter gerne på den rette kandidat. Vi inviterer kandidater løbende til samtale og stillingen besættes hurtigst muligt.
 

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og eventuelt en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team. Du er velkommen til at kontakte os og høre nærmere omkring stillingen. Bemærk at Anne Hansen først træffes fra 29. juli.


Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har 40 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
1423 ApS startede i 2008 som en hobbyvirksomhed med salg af spiritus i Danmark. Virksomheden er privatejet og ejerledet, vækster år efter år og er i den forbindelse kåret som Gazellevirksomhed i 2019 og 2020. Virksomheden er beliggende i Ringe og har 8 salgsselskaber. Danmark er stadig et vigtigt marked og ydermere eksporterer de til over 30 lande i hele verden. 1423 består i Danmark af en stab på 15 medarbejdere, som varetager alt i værdikæden fra produktudvikling, produktion til salg og levering. 1423 er kendetegnet ved kvalitetsprodukter og høj service i alt, hvad de foretager sig. Virksomheden er en af de mest innovative virksomheder i branchen, med fokus på tæt samarbejde mellem leverandører og kunder.