Industri/Produktion

Håndværk/Byggeri

Montør søges til Sanovo Technology A/S' team

Sanovo Technology A/S

Odense SØ
08.03.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Som ansat hos Sanovo Technology Group A/S kan du glæde dig til at blive en del af en veletableret og førende virksomhed, der specialiserer sig i design, opførelse og montage af procesanlæg inden for fødevareindustien. 

Du bliver en vigtig del af produktionen, der opbygger procesanlæg. Som montør hos Sonovo Technology A/S, vil du I samarbejde med andre fagligheder som smede og automatikteknikere, få ansvaret for opbygningen af Sanovos automationsanlæg. 
Alle anlæg er kunde specifike 

Det forventes at du trives med at arbejde både i teams og selvstændig. Du tager ansvar og bidrager med at opretholder en høj standard for kvalitet og effektivitet.

Kvalifikationer og kompetencer
Vi ser gerne du er uddannet smed eller mekaniker og det er en fordel, at du har erfaring med montage. Der vil være en grundig oplæring og løbende udvikling af dine kompetencer, så du trives og vokser i opgaven.

Praktiske oplysninger
Din arbejdsdag foregår hos Sanovo i Odense SØ. Arbejdstiden er som udgangspunkt 07.00 – 15.00 mandag til torsdag samt 07.00 – 12.00 om fredagen. Løn er efter kvalifikationer.  

For mere information om virksomheden, jobbet og løn er du velkommen til at kontakte vores konsulenter.

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark. Vi har 45 års erfaring inden for bemandingsløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt, personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern
SANOVO TECHNOLOGY GROUP, headquartered in Odense, Denmark, is a leading company within egg handling and processing equipment, equipment for egg inoculation and harvesting for vaccines, enzymes for enhanced functional egg products, spray drying of other applications, in-ovo vaccination and automation and robotics.