Industri/Produktion

Montør til kvalitetsmaskiner

Lindholm Maskiner a/s

Vissenbjerg
21.05.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Teamet hos Lindholm Maskiner a/s vækster nu med en kollega. En kollega og montør til kvalitetsmaskinerne, som skal ud at trille på forårets grønne områder. 

Trives du med at gøre nye maskiner top klar til kundernes specifikke behov - så læs med her: 

I industriområdet i Vissenbjerg ligger den velkonsoliderede virksomhed Lindholm Maskiner. Her er 20 års erfaring og viden på specialmaskinområdet samlingssted for 5 ansatte. Her vil du være fysisk på værkstedet og tæt på resten af husets andre opgaver. Lageret med friske maskiner, reservedelslageret med ekstra varenumre til kundernes specifikke behov og al det administrative, så du kender pulsen i virksomheden. 

Kvalifikationer og kompetencer 

Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling. Erfaring med specialmaskiner af en slags vil være en fordel men ikke et krav. Vigtigst er, at du har en god teknisk forståelse, har tegningsforståelse, og samtidig er motiveret for at tilegne dig ny viden på dette specialområde. 

Du har generel teknisk snilde og forstår dig på klargøring og samling. Du skal ligeledes kunne hjælpe til på reservedelslageret ved ekstra travlhed - her indgår du i teamet med de to andre kolleger på området. 

Kørekort er et krav til jobbet, og et truckcertifikat vil være en fordel. 

Praktiske oplysninger

Hos Lindholm Maskiner tilbydes du et arbejde i en mindre virksomhed med gejst og stor interesse for specialmaskiner, hvor der er mulighed for alsidige arbejdsopgaver og kort beslutningsvej. 

Dine arbejdstider er mandag-torsdag 8-16 og fredag til 14.00.

Du vil fysisk være på værkstedet, hvor der ligeledes er fælles kontor i administrations- og lagerbygningen, så varerne er tæt på dig. Omgangstonen er åben, hjertelig og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommunikationsveje. 

Vi venter gerne på den rigtige, og vi tager løbende kandidater til samtale.


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.


Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har 45 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
Lindholm Maskiner a/s importerer og sælger maskiner til den professionelle, grønne sektor indenfor golf, fodbold, stadions, træningsanlæg og kommunale anlæg.