Rosenbæk Torv 1, 3. sal.
5000 Odense C

Kontoret har åbent mandag-torsdag 8.00-16.00 – fredag 8.00-15.30.

Du kan ringe til morgenvagten alle hverdage 5.30-8.00 på tlf. 70 10 09 44.

Er du jobsøgende, så registrer venligst dit cv her.

Følg vores lokale Facebookside her.

Telefon: 63 12 53 44

E-mail: info.odense@temp-team.dk

Anne Hansen

Anne Hansen

Branch Manager

Mob: 63 12 53 30

anh@temp-team.dk

Se profil

Anne Hansen

Anne har været ansat i Temp-Team siden 1998 og er afdelingsleder i Odense. Hun har rekrutteret på alle niveauer og har erfaring med næstem alle brancher samt rekruttering af specialister inden for teknik, it og ledelse. Hun har mange års erfaring med arbejdsmiljø og har også løst kundeopgaver her indenfor. Anne har en diplomuddannelse i ledelse, en diplomuddannelse i salg og en merkonom i personaleudvikling.

Maria Mardfeldt

Maria Mardfeldt

Senior Recruiter

Mob: 63 12 53 41

mama@temp-team.dk

Se profil

Maria Mardfeldt

Maria har været ansat i Temp-Team siden 2019. Hun har været i branchen og beskæftigelsesområdet siden 2005. Hun matcher mennesker med firmaer, som vil udvikle deres potentiale og matcher mennesker, som vil tage deres karriere videre. Hun trives godt med dialoger og afdækning af kandidater og kunder for at opnå bedst mulige match.

Dorte Jensen

Dorte Jensen

Senior Recruiter Finance Specialist

Mob: 73 63 09 41

dje@temp-team.dk

Se profil

Dorte Jensen

Dorte har været ansat i Temp-Team siden 2022. Hun er en erfaren økonomispecialist med en baggrund som CFO og økonomichef fra flere forskellige brancher. Hun er sparringspartner både internt og eksternt og har fokus på at matche de rigtige økonomispecialister til vores samarbejdspartnere. Hun trives med den gode dialog, hvor grundig afdækning af behovet sikrer det bedste udgangspunkt for at matche den rette kandidat.

Birthe Overby

Birthe Overby

Senior Account Manager

Mob: 63 12 53 43

bov@temp-team.dk

Se profil

Birthe Overby

Birthe har været ansat i Temp-Team i ni år. Hun har bred erfaring med mange forskellige brancher, hvilket giver en stor forretningsforståelse og erfaring med medarbejdere på alle niveauer. Hun er uddannet hos PLM Haustrup inden for handel og har tidligere arbejdet som lagerchef og personalechef. Birthe har et stort netværk inden for det Fynske erhvervsliv.

Heidi Køstner

Heidi Køstner

Senior Account Manager

Mob: 63 12 53 45

heko@temp-team.dk

Se profil

Heidi Køstner

Heidi har været ansat i Temp-Team siden 2015, hvor hun målrettet afdækker kundens behov, så hun finder den rette kandidat både fagligt, men i høj grad også personligt. Hun trives med den personlige og direkte kontakt med kunden, og hun drives af nysgerrighed til at lave opsøgende salg. Hun har 13 års salgserfaring fra kontorbranchen, hvor hun udviklede på eksisterende kunder og opsøgte nye emner.

Kirsten Sørensen

Kirsten Sørensen

Recruitment Specialist, Blue Collar

Mob: 63 12 53 46

kiso@temp-team.dk

Se profil

Kirsten Sørensen

Kirsten har været ansat i Temp-Team siden 2013. Hun sidder til dagligt med al bemanding for vores industri- og produktionskunder. Hun har haft ansvaret for den daglige kontakt med de timelønnede og afholdt rekrutteringsinterview og sidder ofte udover den daglige drift med de komplicerede lønregistreringer og overenskomster. Kirsten har mere end 25 års erfaring fra en industri- og produktionsvirksomhed.

Marlene Nordenlund Larsen

Marlene Nordenlund Larsen

HR Business Partner – Outboarding

Mob: 63 12 53 42

mala@temp-team.dk

Se profil

Marlene Nordenlund Larsen

Marlene har været ansat i Temp-Team siden maj 2022 og er Temp-Teams outboardingspecialist med mange års coaching- og vejledningserfaring bag sig. Marlene brænder for at hjælpe mennesker videre i arbejdslivet og skabe det perfekte match mellem mennesker og virksomheder.

Elsi Thoumy Termansen

Elsi Thoumy Termansen

Team Manager

Mob: 63 12 53 48

elte@temp-team.dk

Se profil

Elsi Thoumy Termansen

Elsi har været ansat i Temp-Team siden 2017 og løser opgaver inden for industri- og produktionsbranchen. Hun afdækker kunders behov, foretager interview af kandidater, indhenter referencer, arbejder med match mellem kandidat og kunde samt følger op på disse. Elsi er cand.merc. i International virksomhedsudvikling med speciale i Human Ressource. Hun er certificeret vikarkonsulent fra Vikarbureauernes Brancheforening.

Jaron Benjamin Kloster

Jaron Benjamin Kloster

Recruiter

Mob: 63 12 53 33

jakl@temp-team.dk

Se profil

Jaron Benjamin Kloster

Jaron har været ansat i Temp-Team siden 2018 og løser opgaver inden for produktionsbranchen med speciale i faglærte inden for metal, mekanik, håndværk og industri. Jaron er en del af hele processen fra afdækning af kundens behov, interview af kandidater, indhentning af referencer og i sidste ende match af de rigtige kandidater med vores kunder. Jaron er uddannet markedsføringsøkonom.

Ida Raun

Ida Raun

Recruiter

Mob: 63 12 53 34

idra@temp-team.dk

Se profil

Ida Raun

Ida har været ansat i Temp-Team siden 2019. Ida arbejder allround i afdelingen og dækker både industrijobs og profiler inden for HK-området. Hun har erfaring fra et HR-specialistjob, hvor personale løbende skulle ansættes og vedligeholdes Ida er uddannet cand.merc. i Styring og Ledelse fra Syddansk Universitet.

Kasper Lindemann Hansen

Kasper Lindemann Hansen

Recruiter Assistant

Mob: 63 12 53 37

klh@temp-team.dk

Se profil

Kasper Lindemann Hansen

Kasper har været ansat i Temp-Team siden august 2021. Han er elev, og hans primære opgaver er at lære at afdække kundens behov, screene og interviewe kandidater samt indhente referencer på kandidater inden for industri- og produktionsbranchen – alt sammen for at skabe det bedst mulige match. Kasper har afsluttet sin HHX i sommeren 2021.

Laura Rasmussen

Laura Rasmussen

Recruiter Assistant

Mob: 63 12 53 32

lrm@temp-team.dk

Se profil

Laura Rasmussen

Laura har været ansat i Temp-Team siden august 2022. Hun er elev og har stor interesse for HR. Hun trives derfor i opgaver som at lære at afdække kundens behov, screene og interviewe kandidater samt indhente referencer på kandidater – alt sammen for at skabe det bedst mulige match mellem virksomhed og kandidater.

Maria Lassen

Maria Lassen

Recruiter Assistant

Mob: 81 88 83 95

mln@temp-team.dk

Se profil

Maria Lassen

Maria er vores Recruiter Assistant i Odense. Hendes primære opgaver er at lære at afdække kundens behov, screene og interviewe kandidater samt indhente referencer på kandidater inden for industri- og produktionsbranchen – alt sammen for at skabe det bedst mulige match. Maria er i gang med at læse til administrationsbachelor på UCL.

Vores rekruttering i Odense


Med Temp-Team som rekrutteringsbureau får du professionelle rekrutteringskonsulenter til at hjælpe dig igennem processen fra A til Å.

Med Temp-Teams rekrutteringshjælp i Odense sikrer vi dig en gennemført og grundig proces, der aflaster dig og giver dig professionel sparring.

Det indebærer:

  • En grundig og diskret search-proces, hvor vi finder relevante kandidater
  • Vi afholder samtaler og foretager eventuelle faglige test og personlighedstest
  • Du får en opsummering af samtalernes resultat og vores bedømmelse af de enkelte kandidater
  • Løbende rådgivning og sparring
  • Efterfølgende opfølgning
Vi holder også opfølgende samtaler med dig de første par måneder af den nyansattes tid. Det er vigtigt for at fremtidssikre samarbejdet mellem dig og den nye medarbejder.

Vi har med 40 års erfaring inden for rekruttering stor indsigt i de fleste danske brancher. Derfor tror vi på, at vi også kan hjælpe dig.

Få et struktureret onboardingforløb
Ud over selve rekrutteringen i Odense kan du også få struktureret et onboardingforløb til din nye medarbejder. Et struktureret onboardingforløb er med til at give medarbejderen en god start i din virksomhed, hvilket i sidste ende giver dig en engageret og motiveret ansat.

Vi tilbyder hjælp til projektansættelser og interim
Temp-Team er også et vikarbureau, som har specialiseret sig i at finde matches mellem vikarer og virksomheder i mange år.

Med vikarer og projektansatte har du mulighed for at få løst tidsbegrænsede opgaver på en effektiv måde.

Vi kan gennem vores store cv-database og netværk finde dygtige og handlekraftige kandidater, der hurtigt kan træde til, når du har brug for det.

Læs meget mere om projektansættelse og interim.

Skal vi finde dit næste talent, så kom forbi vores kontor i Odense eller ring til os på tlf. 63 12 53 44.