Vores rekruttering i Odense


Med TEMP-TEAM som rekrutteringsbureau får du professionelle rekrutteringskonsulenter til at hjælpe dig igennem processen fra A til Å.

Med TEMP-TEAMs rekrutteringshjælp i Odense sikrer vi dig en gennemført og grundig proces, der aflaster dig og giver dig professionel sparring.

Det indebærer:

  • En grundig og diskret search-proces, hvor vi finder relevante kandidater
  • Vi afholder samtaler og foretager eventuelle faglige test og personlighedstest
  • Du får en opsummering af samtalernes resultat og vores bedømmelse af de enkelte kandidater
  • Løbende rådgivning og sparring
  • Efterfølgende opfølgning
Vi holder også opfølgende samtaler med dig de første par måneder af den nyansattes tid. Det er vigtigt for at fremtidssikre samarbejdet mellem dig og den nye medarbejder.

Vi har med 40 års erfaring inden for rekruttering stor indsigt i de fleste danske brancher. Derfor tror vi på, at vi også kan hjælpe dig.

Få et struktureret onboardingforløb
Ud over selve rekrutteringen i Odense kan du også få struktureret et onboardingforløb til din nye medarbejder. Et struktureret onboardingforløb er med til at give medarbejderen en god start i din virksomhed, hvilket i sidste ende giver dig en engageret og motiveret ansat.

Vi tilbyder hjælp til projektansættelser og interim
TEMP-TEAM er også et vikarbureau, som har specialiseret sig i at finde matches mellem vikarer og virksomheder i mange år.

Med vikarer og projektansatte har du mulighed for at få løst tidsbegrænsede opgaver på en effektiv måde.

Vi kan gennem vores store cv-database og netværk finde dygtige og handlekraftige kandidater, der hurtigt kan træde til, når du har brug for det.

Læs meget mere om projektansættelse og interim.

Skal vi finde dit næste talent, så kom forbi vores kontor i Odense eller ring til os på tlf. 63 12 53 44.