Projektansættelse & interim

Projektansættelse & Interim

Har du behov for en højt kvalificeret medarbejder, der kan løse en tidsbegrænset opgave? Er din virksomhed i en overgangsfase, hvor der er brug for en midlertidig leder eller specialist?

Temp-Team er et topprofessionelt rekrutteringsfirma, der effektivt og målrettet løser opgaven med at finde den bedst egnede kandidat til din midlertidige opgave.

Vi tilbyder kompetente og handlekraftige kandidater, der kan træde til med kort varsel. Det gælder uanset, om du har brug for:

  • Medarbejdere til projektansættelse
  • Interim for en længere periode
Fleksibel overgangsløsning

Fleksibel overgangsløsning

Temp-Team hjælper dig med hurtigst muligt at finde en kompetent kandidat til at bestride en inbetween-stilling.

En særdeles effektiv og fleksibel overgangsløsning – fx ved direktørskifte - er at ansætte en Interim Manager, der kan indgå i ledelsen fra dag ét.

Ansættelsen af en habil medarbejder i en transitionsfase er dit bedste værn mod, at virksomheden taber markedsandele og lider økonomisk overlast.

Vi ved…

Vi ved

… at Interim Management kræver erfaring og robusthed af medarbejderen.

Derfor er vi knivskarpe til at yde professionel bistand ved ledige stillinger på højt niveau – stillinger, der ofte er udfordrende og omfatter opgaver som:

  • Forandring
  • Udvikling
  • Implementering af nye tiltag

Har du brug for en specialist til at løse en forandringsopgave eller et projekt, tilbyder vi dette gennem vores stærke netværk af enestående kandidater.

Når projektet er afsluttet

Når projektet er afsluttet

Når det rette og permanente match til det ledige job er fundet, stopper den interim-ansatte. Den nye medarbejder overtager stillingen og det fulde ansvar for alle tilknyttede opgaver.  

Projektansættelsen ophører på en på forhånd bestemt dato, eller når projektet er fuldført.

Læs mere om vores rekrutteringsfirma her.

RING på tlf.: +45 70 10 09 44 – sammen finder vi den rigtige løsning til din virksomhed.