Vores rekruttering i Herning


I TEMP-TEAMs afdeling i Herning er vi et hold på fire personer med speciale inden for rekruttering til både fastansættelser og vikarassistance. Vores arbejde handler kort og godt om at gøre lange, besværlige rekrutteringsprocesser lette og smertefrie for dig.

Ansættelse af nye medarbejdere kan ofte virke uoverskueligt, når du i forvejen har travlt med andre arbejdsopgaver. Du sparer dog hverken tid eller penge med halve rekrutteringsløsninger – tværtimod. Det er her, vi som konsulenter kan hjælpe dig, når du skal rekruttere i Herning.

Gennem et møde med dig får vi sammen klarlagt jeres behov. Det er naturligvis dig, der i sidste ende vælger den rette kandidat til din virksomhed.

Brancher og jobkategorier

Vi har stor erfaring med at rekruttere inden for de fleste brancher og jobkategorier i Danmark. Vi ved, at det kræver brancheindsigt at finde de helt rigtige matches, og derfor opsøger vi hele tiden ny viden inden for relevante brancher.

Du kan læse mere om de brancher, vi har stor indsigt i lige her.

Vi arbejder med dig i centrum, og vi går op i at forstå dit arbejdsmiljø og din virksomheds behov og ønsker.

Vores branche handler om mennesker – og derfor betyder det meget for os, at vores forretningsprincipper og måde at arbejde sammen på er ærlig og oprigtig.

Læs meget mere om vores værdier og måde at arbejde på.

Ring til os med det samme på tlf. 97 21 69 21 eller skriv på info.herning@temp-team.dk

I TEMP-TEAM hjælper vi med rekruttering – men også med stresscoaching, onboarding og outplacement.