Vores rekruttering i Aalborg


TEMP-TEAM har afdelinger i hele landet, og vores afdeling i Nordjylland ligger i Aalborg. Her er vi et hold bestående af tre rekrutteringsspecialister.

TEMP-TEAM har eksisteret i mere end 40 år, og vi står for mere end 10.000 vikariater og 500 rekrutteringer om året. Derfor tror vi på, at vi også kan hjælpe dig.

Brancher, ledere og specialister

I TEMP-TEAM Aalborg rekrutterer vi inden for de fleste brancher i Danmark. Det gælder alt fra bogholdere og bankassistenter til lagerassistenter, salgsanalytikere og it-konsulenter.

Er du på udkig efter en ny, dygtig leder eller specialist, er vi også kompetente til at hjælpe dig igennem hele rekrutteringsprocessen. Læs om vores leder- og specialistrekruttering.

Det første step

Vi starter med at besøge jeres virksomhed for at få indsigt i jeres arbejdsmiljø og virksomhedskultur. Her vil vi tage en snak med jer for at høre jeres tanker om den helt rigtige kandidat.

Når det er på plads, tager vi hul på vores grundige og diskrete search-proces. Vores mål er at finde det helt rette match, som munder ud i en værdifuld og problemfri ansættelse.

Gennem vores rekrutteringsproces finkæmmer vi både vores cv-database og vores brede netværk. Herefter kalder vi de mest lovende kandidater til samtale, hvor vi screener kandidaterne og foretager fagrelevante test, hvis det er aktuelt.

Til sidst får du en præsentation fra os med de profiler, der bedst matcher, hvad du søger.

Læs meget mere om, hvordan vi arbejder med rekruttering.

Er du på jagt efter drømmejobbet, kan du uploade dit cv til vores cv-database. Du kan også finde alle vores ledige jobs i Aalborg i vores jobportal.