Aalborg

Boxit Flexoffice
Østre Alle 102, kontor B09
9000 Aalborg

Er du jobsøgende, så registrer venligst dit cv her.

Se vores lokale Facebookside her.

Telefon: 76 71 09 40

E-mail: info.aalborg@temp-team.dk

Kim Egebjerg Lauritsen

Kim Egebjerg Lauritsen

Branch Manager

Mob: 87 31 09 85

kel@temp-team.dk

Se profil

Kim Egebjerg Lauritsen

Kim har været ansat i Temp-Team siden 2018. Han arbejder med både faglærte og ufaglærte kandidater inden for primært teknik/produktion og administration/økonomi. Kim faciliterer kandidatsamtaler samt ordreekspedition af vikariater, projektansættelser og rekrutteringer til faste jobs. Derudover udarbejder han kravprofiler, stillingsannoncer og agerer rådgiver for kunder og kandidater. Kim er uddannet cand.merc. fra Aalborg Universitet og har en salgsuddannelse.

Vibeke Brask

Vibeke Brask

Recruiter

Mob: 87 11 07 42

vbk@temp-team.dk

Se profil

Vibeke Brask

Vibeke har været ansat hos Temp-Team siden 2022. Hun arbejder med en bred variation af brancher samt både faglærte og ufaglærte. Hun varetager ansættelsessamtaler, indhenter referencer, ekspederer ordrer på vikariater og rekrutteringer og går meget op i at finde det helt rigtige match for både kandidat og virksomhed. Vibeke er cand.merc. i Organisation & Strategi fra Aalborg Universitet.

Emil Klastrup

Emil Klastrup

Account Manager

Mob: 87 11 07 41

ekp@temp-team.dk

Se profil

Emil Klastrup

Emil har været ansat i Temp-Team siden 2022. Han har en stor erhvervserfaring som leder og har dermed opbygget en stor erfaring inden for kundekontakt, personalepleje og rekruttering. Emil kan tilrettelægge samarbejde og dermed opfylde kundens behov, så kunden får den rette løsning. Emil er uddannet serviceøkonom med speciale i service-sport management.

Christine Halsboe-Larsen

Christine Halsboe-Larsen

Recruiter Assistant

Mob: 87 11 07 43

chl@temp-team.dk

Se profil

Christine Halsboe-Larsen

Christine er vores studentermedhjælper, som får alle småtingene til at hænge sammen. Hendes arbejdsopgaver spænder bredt, men de primære opgaver består i research, screening og samtaler med kandidater. Hun assisterer også vores Recruitere og Account Managers med en lang række administrative opgaver på kontoret. Hun interesserer sig særligt for rekruttering, kommunikation og digitalisering. Christine er i gang med at læse en bacheloruddannelse i organisatorisk læring på Aalborg Universitet.

Vores rekruttering i Aalborg


Temp-Team har afdelinger i hele landet, og vores afdeling i Nordjylland ligger i Aalborg. Her er vi et hold bestående af tre rekrutteringsspecialister.

Temp-Team har eksisteret i mere end 40 år, og vi står for mere end 10.000 vikariater og 500 rekrutteringer om året. Derfor tror vi på, at vi også kan hjælpe dig.

Brancher, ledere og specialister

I Temp-Team Aalborg rekrutterer vi inden for de fleste brancher i Danmark. Det gælder alt fra bogholdere og bankassistenter til lagerassistenter, salgsanalytikere og it-konsulenter.

Er du på udkig efter en ny, dygtig leder eller specialist, er vi også kompetente til at hjælpe dig igennem hele rekrutteringsprocessen. Læs om vores leder- og specialistrekruttering.

Det første step

Vi starter med at besøge jeres virksomhed for at få indsigt i jeres arbejdsmiljø og virksomhedskultur. Her vil vi tage en snak med jer for at høre jeres tanker om den helt rigtige kandidat.

Når det er på plads, tager vi hul på vores grundige og diskrete search-proces. Vores mål er at finde det helt rette match, som munder ud i en værdifuld og problemfri ansættelse.

Gennem vores rekrutteringsproces finkæmmer vi både vores cv-database og vores brede netværk. Herefter kalder vi de mest lovende kandidater til samtale, hvor vi screener kandidaterne og foretager fagrelevante test, hvis det er aktuelt.

Til sidst får du en præsentation fra os med de profiler, der bedst matcher, hvad du søger.

Læs meget mere om, hvordan vi arbejder med rekruttering.

Er du på jagt efter drømmejobbet, kan du uploade dit cv til vores cv-database. Du kan også finde alle vores ledige jobs i Aalborg i vores jobportal.