København

Vester Farimagsgade 6, 2. sal
1606 København V

Kontoret har åbent mandag-torsdag 8.00-16.30 – fredag 8.00-16.00.

Du kan ringe til morgenvagten alle hverdage 5.30-8.00 på tlf. 70 10 09 44.

Er du jobsøgende, så registrer venligst dit cv her.

Følg vores lokale Facebookside her.

Vi bor i Ejendommen BUEN

Telefon: 33 36 09 44

E-mail: info.koebenhavn@temp-team.dk

Charlotte Thusholt

Charlotte Thusholt

Branch Manager

Mob: 26 88 09 73

cet@temp-team.dk

Se profil

Charlotte Thusholt

Charlotte er leder af afdelingen Temp-Team København og har været i virksomheden siden 2022. Hun har en uddannelse i ledelse og HR samt en kommerciel baggrund. Charlotte er certificeret coach inden for business og lifeprincipperne og certificeret i profiltest bl.a. Master EASI, OPTO og ACE. Charlotte har også en digital markedsføringsuddannelse og en bred erfaring inden for strategisk salg.

Anne Thau

Anne Thau

Senior Recruiter & Account Manager & Stress Coach

Mob: 33 36 09 42

ath@temp-team.dk

Se profil

Anne Thau

Anne har været ansat i Temp-Team siden 2014. Erfaringen er 35 år inden for HR, rekruttering, ledelse og salg. Anne er uddannet coach og stresscoach samt mindfulnessinstruktør og har kandidater gennem Temp-Teams outplacement og coaching- og stresscoachingforløb. Anne laver individuelt tilpassede forløb, der matcher det reelle og den enkeltes behov. Anne har erfaring med HR på lederniveau, hvor hun har implementeret HR-partnerskab og rekruttering på flere niveauer.

Dorte Banck

Dorte Banck

Senior Recruiter & Account Manager

Mob: 43 35 09 40

dba@temp-team.dk

Se profil

Dorte Banck

Dorte har været ansat i Temp-Team siden 2003. Hun rekrutterer og finder vikarer inden for næsten alle brancher og niveauer; fra mellemleder og nedefter. Hendes opgaver spænder bredt med besøg hos nye og eksisterende kunder for at klarlægge virksomhedens udfordringer og vækstmuligheder. Dorte har flere årelange kunder, og det sker, at en vikar eller en rekrutteret er endt som kunde. Dorte er merkonom i markedsføring og akademi-merkonom inden for HR. Hun er også Master Personanalyse-certificeret.

Gigi Christiansen

Gigi Christiansen

Senior Recruiter

Mob: 33 36 09 46

gch@temp-team.dk

Se profil

Gigi Christiansen

Gigi har været ansat i Temp-Team siden 2003. På en normal arbejdsdag sparrer Gigi med vores kunder omkring behov og krav til kandidater, holder samtaler med kandidater, giver feedback på baggrund af personlighedsanalyser og arbejder med at finde den rette medarbejder. Gigis baggrund er kommerciel med erfaring fra en stor, international virksomhed, en start-op-virksomhed samt seks år i Forsvaret. Opgaverne har været salg, kundeservice, ledelse og økonomi.

Tine Larsen

Tine Larsen

Senior Recruiter

Mob: 33 36 09 40

tla@temp-team.dk

Se profil

Tine Larsen

Tine har været ansat i Temp-Team siden 2005. Hun rekrutterer til alle fag og brancher – fra piccoline til regnskabschef. Hun finder det interessant at se, hvad en kunde har brug for og ser det nærmest som et puslespil, der går op, når hun finder en kandidat, der passer ind. Hun har derudover også ageret tovholder for adskillige volume-opgaver, hvor en kunde har skullet bruge mange vikarer på én gang.

Kate Fangel

Kate Fangel

Senior Recruiter & Account Manager

Mob: 38 16 09 41

kafa@temp-team.dk

Se profil

Kate Fangel

Kate har været ansat i Temp-Team siden 2019 og varetager opgaver inden for alle brancher og niveauer. Hun er oprindelig uddannet klinikassistent og har senere læst virksomhedsøkonomi på merkonomstudiet og uddannet sig til arbejdsmiljørepræsentant. Kate er certificeret i Master Person Profil Analyse samt DISK-profilanalyse og har i alt 25 års erfaring inden for HR/rekruttering/salg/kundeservice samt ca. 10 års mellemledererfaring.

Gitte Jensen

Gitte Jensen

Senior Recruiter

Mob: 48 76 08 41

Se profil

Gitte Jensen

Gitte har været ansat i Temp-Team i over 15 år og har 20 års erfaring med at skabe solide resultater ved at assistere et bredt udsnit af virksomheder i Danmark med rekruttering og udvælgelse af administrative medarbejdere, teknikere og ikke mindst produktionsmedarbejdere inden for medicinalbranchen. Gittes baggrund er fra en stor dansk produktionsvirksomhed med års erfaring på operativt niveau inden for salg og marketing. Desuden har hun gennem en årrække haft ledelsesansvar.

Susanne Tina Bramså

Susanne Tina Bramså

Senior Account Manager

Mob: 50 60 88 43 

stb@temp-team.dk

Se profil

Susanne Tina Bramså

Susanne har været ansat i Temp-Team siden begyndelsen af 2023 som Account Manager. Hun har i mange år arbejdet med salg og at skabe relationer inden for mange brancher. Hun arbejder med at se mulighederne og finder løsninger, så virksomheder kan få hjælp til at finde de rigtige medarbejdere.
Tidligere har Susanne arbejdet som Recruiter og Account Manager inden for rekruttering til flere brancher.

Maja Ander Thomsen (Barsel)

Maja Ander Thomsen (Barsel)

Recruiter

Mob: 38 16 09 47

mat@temp-team.dk

Se profil

Maja Ander Thomsen (Barsel)

Maja har været ansat i Temp-Team siden efteråret 2021. Hun interesserer sig for mennesker og deres interaktion med hinanden, og det er vigtigt for hende at finde det rigtige match – både i vikariater og rekrutteringer. Maja er uddannet cand.merc. i kommunikation med et fokus på arbejdstrivsel og motivation af ansatte. Hun har et bredt udsyn og kaster sig gerne ud i nye opgaver.

Nanna Kjærsgård Jensen (Barsel)

Nanna Kjærsgård Jensen (Barsel)

Recruiter

Mob: 96277249

nkj@temp-team.dk

Se profil

Nanna Kjærsgård Jensen (Barsel)

Nanna har været ansat i Temp-Team siden 2022. Hun finder vikarer inden for næsten alle brancher og niveauer. Hendes opgaver spænder bredt, og hun brænder for arbejdet med især det yngre segment. Hun er certificeret i Master EASI og OPTO.

Jonas Thimis Bloch Kristiansen

Jonas Thimis Bloch Kristiansen

Recruiter & Account Manager

Mob: 38 16 09 42

jtk@temp-team.dk

Se profil

Jonas Thimis Bloch Kristiansen

Jonas har arbejdet hos Temp-Team siden 2020. Han har en solid uddannelsesmæssig baggrund som serviceøkonom fra Cph Business samt en handelselevuddannelse gennem Temp-Team. Jonas har en stærk interesse for HR og salg, hvilket motiverer ham til at matche virksomheder med de rigtige medarbejdere ved hjælp af dybdegående samtaler og professionelle kundemøder.

Sarah Bæk Tandrup

Sarah Bæk Tandrup

Recruiter Assistant

Mob: 76 14 09 46

sbt@temp-team.dk

Se profil

Sarah Bæk Tandrup

Sarah har været ansat som Recruiter Assistant i Temp-Team siden 2022. Hendes uddannelse som professionsbachelor i Innovation og Entreprenørskab understreger hendes evne til at identificere muligheder og skabe innovative tilgange til rekrutteringsprocessen. Hun har som primær opgave at hjælpe virksomheder med at finde det rette match mellem deres organisation og medarbejdere og samtidig sikre, at processen føles tryg for alle involverede parter.

Jonathan Noah Valberg Hemmingsen

Jonathan Noah Valberg Hemmingsen

Recruiter Assistant

Mob: 76 14 09 48

jvh@temp-team.dk

Se profil

Jonathan Noah Valberg Hemmingsen

Jonathan har været ansat i Temp-Team siden 2022 som Recruiter Assistant. Han afholder samtaler med kandidater og agerer sparringspartner til kunder og kandidater. Derudover tager han på virksomhedsbesøg og har et bredt spænd af opgaver. Han har stor interesse for salg og HR.

Vores rekruttering i København


Det koster kræfter, tid og overskud at rekruttere de helt rigtige mennesker. Det er sjældent en hurtig eller let proces.

Det er derfor, du kan hyre vores specialiserede konsulenter til at hjælpe dig.

Med Temp-Team som rekrutteringsfirma behøver du kun at afholde den sidste samtale med de finalekandidater, vi har fundet til dig. Vi står for at opsøge og finde kandidater, afholde de første samtaler, tage test, hvis det er relevant, og give dig en opsummering af hele forløbet.

Vi kører processen fra A til B, sparrer og rådgiver
Fejlrekrutteringer kan være meget dyre for en virksomhed, og derfor sætter vi en ære i at finde det rigtige match.

De tre største fordele ved at vælge et bureau til rekrutteringshjælp er, at du:

  • sparer en stor mængde tid
  • får rådgivning af objektive specialister
  • får bedre mulighed for at finde de bedste på markedet - frem for de bedste jobsøgende på markedet
Vores erfaring med rekruttering i København sikrer dig, at uanset om du søger en ny it-chef, revisor, receptionist eller farmaceut, så kan vi hjælpe dig.

Du kan læse mere om de brancher, vi rekrutterer inden for eller hvordan vores rekruttering foregår.

Få også hjælp til vikariater og projektansættelser

Temp-Team er både en rekrutteringsvirksomhed og et vikarbureau. Vi har lige stor erfaring med ansættelsesprocesser af vikarer og projektansættelser som fastansættelser.

Vikarer og projektansatte kan være en god løsning, når du har brug for en dygtig medarbejder, der kan klare en tidsbegrænset opgave og aflaste dig med kort varsel.

Er du i en situation, hvor virksomheden har brug for en midlertidig leder fx i tilfælde af et direktørskifte, finder vi en kompetent kandidat til en inbetween-stilling.

Læs mere om projektansættelse og interim.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan stå for din rekruttering i København, så ring til os på tlf. 33 36 09 44 og lad os få en snak.