Vores rekruttering i København


Det koster kræfter, tid og overskud at rekruttere de helt rigtige mennesker. Det er sjældent en hurtig eller let proces.

Det er derfor, du kan hyre vores specialiserede konsulenter til at hjælpe dig.

Med TEMP-TEAM som rekrutteringsfirma behøver du kun at afholde den sidste samtale med de finalekandidater, vi har fundet til dig. Vi står for at opsøge og finde kandidater, afholde de første samtaler, tage test, hvis det er relevant, og give dig en opsummering af hele forløbet.

Vi kører processen fra A til B, sparrer og rådgiver
Fejlrekrutteringer kan være meget dyre for en virksomhed, og derfor sætter vi en ære i at finde det rigtige match.

De tre største fordele ved at vælge et bureau til rekrutteringshjælp er, at du:

  • sparer en stor mængde tid
  • får rådgivning af objektive specialister
  • får bedre mulighed for at finde de bedste på markedet - frem for de bedste jobsøgende på markedet
Vores erfaring med rekruttering i København sikrer dig, at uanset om du søger en ny it-chef, revisor, receptionist eller farmaceut, så kan vi hjælpe dig.

Du kan læse mere om de brancher, vi rekrutterer inden for eller hvordan vores rekruttering foregår.

Få også hjælp til vikariater og projektansættelser

TEMP-TEAM er både en rekrutteringsvirksomhed og et vikarbureau. Vi har lige stor erfaring med ansættelsesprocesser af vikarer og projektansættelser som fastansættelser.

Vikarer og projektansatte kan være en god løsning, når du har brug for en dygtig medarbejder, der kan klare en tidsbegrænset opgave og aflaste dig med kort varsel.

Er du i en situation, hvor virksomheden har brug for en midlertidig leder fx i tilfælde af et direktørskifte, finder vi en kompetent kandidat til en inbetween-stilling.

Læs mere om projektansættelse og interim.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan stå for din rekruttering i København, så ring til os på tlf. 33 36 09 44 og lad os få en snak.