Logistik

Logistik

Kan du have flere bolde i luften samtidig og udføre strategiske logistiske opgaver? Hos TEMP-TEAM finder du et bredt udvalg af jobs inden for logistikbranchen. Vi kan bl.a. hjælpe med fastansættelse eller vikarjobs for alt fra transportplanlægger til logistikchef.  

 

Har du det afgørende overblik?

Har du det afgørende overblik?

Kan du holde fokus på forsyningskæden - enten internt eller eksternt? Så er et job inden for logistik og transport relevant for dig.

Hos TEMP-TEAM er vi specialister i rekruttering og jobs. Med vores indgående kendskab til logistikbranchen og over 40 års erfaring med rekruttering er vi bevidste om, hvordan potentielle kandidater inden for logistikbranchen kan bidrage positivt til en arbejdsgivers vækst. Vi står derfor klar til at hjælpe dig med et job inden for logistik. 

 

Har du det afgørende overblik (forsat)

Vores jobkonsulenter står klar til hjælpe dig - både dig som er jobsøgende og jer som efterspørger den rette kandidat. Som jobsøgende kan du med fordel tage et kig på de seneste jobs inden for logistik, hvor du både finder fastansættelse og vikarjobs.  

Er du virksomhedsrepræsentant og leder efter den rette kandidat inden for logistik, kan du læse mere om dine mulighed for rekruttering lige her

Find logistikjobbet du drømmer om!

Find logistikjobbet du drømmer om!

Kan du håndtere den strategiske håndtering af fx indkøb, transport og lagring? Kan du knytte de forskellige logistiske procedurer sammen, så det fremtidige overskud maksimeres? Så har vi de rette stillinger. Det kan fx være: 

  • Logistikchef
  • Supply Chain Coordinator
  • Transportplanlægger
  • Distributionschef
  • Samt mange andre stillinger

Hos TEMP-TEAM finder du en bred vifte af jobs inden for logistik. 

Vil du være med til at sikre strukturen i nationale og internationale forsyningskæder?

Vil du være med til at sikre strukturen i nationale og internationale forsyningskæder?

Ønsker du hjælp til at kravle op ad karrierestigen inden for logistik? Så kan vi som rekrutteringsbureau hjælpe dig med det. Registrér dit CV, kontakt os på tlf. 70 10 09 44 eller via info@temp-team.dk

TEMP-TEAM er din genvej til ledige job – både vikariater og fastansættelse.