Teknik & It

Teknik & It

Vil du være med til at sikre og udvikle på små eller store it-løsninger? Har du passion for udvikling og design af webløsninger?

Hos TEMP-TEAM kan du finde et stort udvalg af teknik- og it-jobs. Vi hjælper både med fastansættelser og vikarjob.

Skab fremtidens it-løsninger - Find dit næste it-job

Skab fremtidens it-løsninger - Find dit næste it-job

Verden er konstant i digital udvikling. Det sætter nye og højere krav til kommende it-projekter, hvilket kræver specialister i verdensklasse. Kan du udvikle nye it-systemer, eller er du en haj til webdesign eller programmering? Så kan du finde et job via vores jobdatabase

Hos TEMP-TEAM er vi specialister i rekruttering og jobformidling inden for it-branchen. Over 40 års erfaring med rekruttering betyder, at vi ved, hvad virksomhederne søger hos potentielle it-kandidater.  

Vores jobkonsulenter kan hjælpe dig på vej til dit næste it-job, hvor der er rig mulighed for personlig og professionel udvikling. Du kan med fordel tage et kig på de seneste stillinger inden for branchen, hvor du både finder fastansættelser og vikarjobs.

Hvad kan du arbejde med?

Hvad kan du arbejde med?

Har du tidligere erfaring med webudvikling, eller har du bredt kendskab til systemdrift, implementering af it-software eller noget helt fjerde? Så er der rig mulighed for, at du kan finde et it-job gennem os.

Et par eksempel på potentielle stillinger kan være: 

  • Softwareudvikler 
  • Netværksingeniør 
  • It-konsulent 
  • Testudvikler
  • Webudvikler

Hos TEMP-TEAM kan du finde de klassiske – men også de helt nye it-job. Tag et kig i vores jobdatabase allerede i dag, hvis du er jobsøgende.

Husk at vi som rekrutteringsbureau kan hjælpe din virksomhed med at finde nye teknik- og it-specialister.

Vil du styrke din professionelle it-karriere?

Vil du styrke din professionelle it-karriere?

Som rekrutteringsbureau kan vi hjælpe dig godt på vej med din professionelle karriere.

Registrér dit cv, så du er klar til at søge det næste it-job. Har du spørgsmål, så kontakt os på tlf. 70 10 09 44 eller via info@temp-team.dk

TEMP-TEAM er din genvej til ledige job; herunder vikariater og fastansættelser.