Administration & Ledelse

Administration & Ledelse

Søger du job inden for administration og ledelse? TEMP-TEAM er et af landets førende vikar- og rekrutteringsbureauer, og derfor kan vi også hjælpe dig med at finde dit næste leder- eller administrationsjob.

Se aktuelle stillinger her, eller registrér dit cv, hvis du vil holde dig ajour med ledige jobs inden for administration og ledelse.

 

Find dit drømmejob inden for administration og ledelse

Find dit drømmejob inden for administration og ledelse

Vil du prøve kræfter som salgschef? Aspirerer du efter et job inden for personalepleje? Eller drømmer du om at have din daglige gang på ledelsesgangen i en større virksomhed?

TEMP-TEAM arbejder med rekruttering inden for en bred vifte af brancher og fag – og administration og ledelse er naturligvis ingen undtagelse. Vi rekrutterer alt fra HR-koordinatorer og butikschefer til indkøbschefer og direktører, ligesom vi rekrutterer kandidater til fastansættelse såvel som projektansættelse, vikariater og interim.

Vi har over 40 års erfaring med rekruttering og derfor et indgående kendskab til mange brancher i erhvervslivet. Som en del af JuhlerGroup kan vi desuden hjælpe dig med at finde dit drømmejob inden for administration og ledelse i Sverige, Norge, Finland, England og Singapore.

Vi kan kort sagt hjælpe dig med at finde lige netop det lederjob, du drømmer om – uanset om du tænker lokalt eller globalt.  

Sådan hjælper vi dig med at finde dit næste lederjob

Sådan hjælper vi dig med at finde dit næste lederjob

Rekruttering af ledere er en proces, hvor der skal tages højde for mange forskellige parametre, og hvor det er alfa og omega at finde den absolut mest kvalificerede kandidat – personligt såvel som fagligt. 

Derfor rekrutterer vi altid med afsæt i en målrettet search- og rekrutteringsproces, når vi rekrutterer ledere til erhvervslivet. Det indebærer blandt andet, at du vil blive kaldt til en personlig samtale og skal gennemføre en Master Person Analyse, en kognitiv test og en række fagrelevante test. 

Derudfra kortlægger vi, om du lever op til de adfærdsmæssige krav til en given stilling, ligesom vi sikrer os, at du har de nødvendige kvalifikationer og kompetencer. 

Det er alt sammen med til at sikre match mellem dig og virksomheden. I TEMP-TEAM sætter vi nemlig en ære i altid at finde det rette match. 

Skal vi bane vejen for dit næste leder- eller administrationsjob?

Skal vi bane vejen for dit næste leder- eller administrationsjob?

Vil du sparre med et rekrutteringsbureau, der tager dine karrieredrømme seriøst? 

Kontakt os på 70 10 09 44 eller info@temp-team.dk

Du kan også registrere dit cv og få direkte besked, når der dukker et leder- eller administrationsjob op, der matcher dine krav og kriterier.