Lager & Produktion

Lager & Produktion

Er du på udkig efter job inden for lager og produktion? Så er du landet det helt rette sted. TEMP-TEAM er et af Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureauer – derfor kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med at finde dit næste lagerjob eller job inden for produktion.

Se ledige stillinger her eller registrér dit cv – så er du klar til at ansøge, når der kommer stillinger, der matcher lige netop dine krav og kriterier. 

 

Find dit foretrukne job - lager- og produktionsjob til alle behov

Find dit foretrukne job – lager- og produktionsjob til alle behov

Søger du et vikariat inden for produktion? Eller måske en fastansættelse inden for lagerarbejde?

TEMP-TEAM er et landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau med 9 afdelinger i Danmark. Vi har over 40 års erfaring med rekruttering, og derfor har vi selvfølgelig også en bred vifte af stillinger inden for lager og produktion som fx:

  • Lagermedarbejder
  • Pakkeoperatør
  • Maskinoperatør
  • Industritekniker
  • Kølemontør

 

Kvalificeret arbejdskraft i hele Danmark

Kvalificeret arbejdskraft i hele Danmark

Vi har med andre ord ledige stillinger til næsten alle tænkelige krav og i stort set alle områder i Danmark – uanset om du søger et produktionsjob i Herning, et lagerjob i Københavnsområdet eller et helt tredje job inden for lager og produktion i Danmark.

Vi samarbejder med en lang række virksomheder inden for branchen, som løbende har behov for kvalificeret arbejdskraft. Derfor kan du med fordel holde øje med vores hjemmeside, hvor du med jævne mellemrum kan finde jobs, der matcher lige netop dine kvalifikationer og kompetencer – uanset om du stræber efter fastansættelse eller vikarjob.

Som en særlig ordning tilbyder vi desuden vores såkaldte Try & Hire-løsning. Her bliver du indledningsvist ansat som vikar, men med henblik på en fremtidig fastansættelse. Dermed kan du og virksomheden se hinanden an og udvikle jeres samarbejde, inden I underskriver en ansættelseskontrakt – og på den måde får du en fod inden for i en virksomhed, der kan blive din kommende faste arbejdsplads. 

Sådan finder du job gennem TEMP-TEAM

Sådan finder du job gennem TEMP-TEAM

I TEMP-TEAM arbejder vi struktureret og målrettet med rekruttering og vikarassistance for at sikre tilfredshed for både ansøger og arbejdsgiver. 

Derfor vil vi altid kalde dig til en personlig samtale, når du søger job inden for lager og produktion gennem TEMP-TEAM. Her vil vi tage en snak med dig om dine personlige og faglige kvalifikationer for at kortlægge, om du er et match for virksomheden – og vice versa.  

Kontakt TEMP-TEAM

Kontakt TEMP-TEAM 

Skal vi hjælpe dig et skridt videre mod dit næste produktionsjob eller job på lager, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 10 09 44 eller info@temp-team.dk

Du kan med fordel registrere og udfylde dit cv, hvis du vil give os de bedste forudsætninger for at hjælpe dig videre til dit næste job.