Salg & Support

Salg & Support

Kan du yde fænomenal kundepleje, og er du en verdensmester i at sælge? Trives du med relationssalg, og har du et ønske om at udvikle dig professionelt?

Hos TEMP-TEAM finder du et bredt udvalg af jobs inden for salg og support. Vi hjælper både med fastansættelser og vikarjobs.

Tag dit salgstalent til næste niveau

Tag dit salgstalent til næste niveau

Er du en supersælger, og har du ikke langt fra tanke til handling? Er du ligeledes resultatorienteret og har flair for at skabe gode kunderelationer?  

Hos TEMP-TEAM er vi specialister i rekruttering og jobs inden for salg og support. Mere end 40 års erfaring inden for rekruttering betyder, at vi er bevidste om, hvordan vi kan hjælpe både virksomheder og jobsøgende med deres professionelle udvikling. 

Vores konsulenter kan derfor nemt hjælpe dig på vej til dit næste salg- eller supportjob i forskellige brancher, hvor der er rig mulighed for personlig og professionel udvikling. Du kan med fordel tage et kig på de seneste stillinger inden for support og salg her, hvor du både finder fastansættelser og vikarjobs

Hvad kan du arbejde med?

Hvad kan du arbejde med?

Der er mange forskellige stillinger inden for salg og support, og det kan derfor være svært at få et godt overblik over, hvad der kan være aktuelt for dig. Måske er du god til at skabe professionelle kunderelationer, som kan gavne virksomhedens bundlinje. Eller du er knivskarp til at analysere salgstal og dermed lave en fremtidig strategi – mulighederne er mange.

Vi kan blandt andet hjælpe med følgende stillinger:  

  • (Key) Account Manager 
  • Kundeservicemedarbejder
  • Telesalg & call center
  • Indkøbsmedarbejder
  • Salgsanalytiker

Samt mange andre stillinger inden for salg og support. 

Hos TEMP-TEAM kan du finde klassiske job inden for salg- og supportbranchen, men også de helt nye typer job. Tag derfor et kig i vores jobdatabase allerede i dag.

Kan du udføre behovsafdækning for potentielle kunder?

Kan du udføre behovsafdækning for potentielle kunder?

Så kan vi som rekrutteringsbureau hjælpe dig med et salgs- eller kundeservicejob i mange forskellige brancher. Registrér dit cv og kontakt os på tlf. 70 10 09 44 eller via info@temp-team.dk

TEMP-TEAM er din genvej til ledige job; herunder vikariater og fastansættelser.